Gevorkian Winery

Gevorkian Winery is opgericht in 2006 en is momenteel een voortuitstrevend wijnhuis in Armenië. Het wijnhuis levert een breed scala aan hoogwaardige wijnen gemaakt van druiven, fruit en bessen.

De uniciteit van het primaire product wordt geconditioneerd met natuurlijke en klimatologische bijzonderheden van Armenië - 300 zonnige dagen per jaar geven de Armeense druiven een zoete smaak en een onnavolgbaar boeket.

Voor het eerst in Armenië paste de Gevorkian Winery geavanceerde technologie toe bij het produceren van unieke wijnen uit de Armeense druiven - de Italiaanse Amarone, Ripasso en Recioto, evenals de traditionele Canadese ijswijn.

De wijnmakers van de Gevorkian Winery hebben een unieke kennis van wijnproductie ontwikkeld, waardoor de geur- en smaakkwaliteiten het beste bewaard blijven in de wijn.

De wijnkwaliteit van de Gevorkian Winery is gecertificeerd door ISO 22000: 2005 - de internationale norm voor voedselveiligheid, waaruit blijkt dat de productie van ons bedrijf overeenkomt met de internationale kwaliteitsnormen.

Het bedrijf produceert ook koosjer wijnen voor de export naar de Israëlische markt. (* Volgens de traditionele Joodse regels betekent Kosher toegestaan ​​voor consumptie)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »