Van Ardi

Van Ardi is een boetiekwijnmakerij gerund door de familie Varuzhan. Gelegen in de oude wijnregio van Aragatsotn. Genesteld tussen de bergen Ararat, Aragats en Ara, maakt deze kleine haven met veel passie magie. Haar doel is om Armeense wijnen van hoge kwaliteit te maken en Armenië op de wijnkaart te zetten. Haar visie is om de Armeense wijncultuur nieuw leven in te blazen en iedereen eraan te herinneren dat wijn een levensstijl is. Haar deuren staan open voor jou om Van Ardi zelf te komen ervaren.

Dijso ervaart van Ardi als een wijnhuis met veel passie en beleving. Dit merk je als je er rondloopt. Iedereen is gedreven door een gemeenschappelijk doel, gewoon goede eerlijke wijn maken. Dit merkt je ook in haar volledig biologische en ecologische werkwijze. Haar werkwijze om alles wat ze gebruiken te hergebruiken. En de eerlijke lonen voor personeel en dagloners. 

 

Van Ardi Wijn

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »