Van Ardi

Muziek klinkt boven de wijnvelden

Een ander soort wijn dan gewoonlijk. De maker van deze wijn heeft een bredere visie dan alleen wijn verkopen. Er is ook een sociaal aspect waaraan ze werken. De Armeense gemeenschap welke de wijn produceert moet erop vooruit gaan. Mensen ontwikkelen zich dankzij deze wijn. Ze krijgen de kans om naar school te gaan. Ook de wijn zelf wordt hierin niet vergeten. Hiervoor geldt hetzelfde doel en ook de visie is gelijk. Dit komt de smaak alleen maar ten goede.

De Armeense droomwijn

Van Ardi wordt met liefde gemaakt in Armenië door een echte familie. Nadat Van Ardi zijn onderneming verkocht in Amerika ontstond de droom om iets totaal anders te doen. Maar niet zomaar het idee om een bedrijf op te zetten voor het verkopen van wijn. Nee! Echt met liefde en passie wijn produceren met zijn eigen normen en waarden. Iets waar zij van overtuigd zijn. Dat dit zich vertaald in een heerlijke glas wijn. Van Ardi heeft de overtuiging dat je planten positief, maar ook negatief kunt beïnvloeden met muziek, en praten. Daarom is er op deze wijnvelden in Armenië geen vloek te horen van mensen die werken op de velden. Elk uur klink de klok, deze galmt hoog en ver voor de planten, welke ook een stukje Armeense muziek krijgen te horen.

Meer dan moeten

Wie goed doet, krijgt goed. Het levensmotto van veel mensen. Als er geen noodzaak is om overal het maximale uit te krijgen, ontstaat er meer ruimte om goed te doen. De mensen die daadwerkelijk van druiven wijn maken bij van Van Ardi, worden hier goed voor gecompenseerd en houden ook buiten de seizoenen om hun baan. Zij maken ecologisch en biologische wijn, omdat zij dat graag zo willen. Het is geen must. De mensen die dezelfde levensovertuiging hebben, daarvoor is de wijn en zij waarderen de filosofie. Dat is Van Ardi.

 

Van Ardi Wijn