Tor Tori droge rode wijn 2018

€14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen
vulkanisch en rijk aan natuurlijke rotsen en mineralen. Het perceel is gelegen op heuvels met hellingen op het zuiden en zuidwesten, op een hoogte van 1.050 meter. Het klimaat zorgt voor lange uren zon overdag en koelere temperaturen 's nachts. Onze persoonlijke wijnbereidingsfilosofie draagt ook bij aan het terroir; een combinatie van traditie, innovatie en passie.
 
VINI FICATION EN VEROUDERING
De jaarlijkse neerslag voor het jaar 2018 was gemiddeld, met gunstige dag- en nachtcontrasten in de temperatuur. Dit is duidelijk in de evenwichtige structuur van de wijn. Uitgebreid, lang droog het weer hield ziektes op afstand, waardoor de oogst uitstekend binnenkwam. Een deel van de meer intense hitte van het jaar werd afgestompt de hoogte van de wijngaard die koele nachten bracht. De druiven zijn geoogst in laat September tot half oktober.

Korte omschrijving

Vol met karakter.
 
Vraag naar een vrijblijvende offerte aan!
DIJSO
Tel: 024-8481797

DE VINT-AGE
De wijn begint met een rijke violette tint, begeleid door tonen van donkere kersen en kruiden, die veranderen in een zachte koffietoets en chocolade. Een gestructureerd, stijlvol gehemelte dat '
is heerlijk in de mond en dat geeft een gladde, elegante en aanhoudende afdronk. Zowel een alledaagse, makkelijk te drinken wijn als een met karakter en diepte. Een wijn die is geboren om te rijpen en perfect voor elke gelegenheid.
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen