Yerevan Brut Mousserende wijn
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | 1-2 dagen |
HERKOMST: Armavir-regio
DRUIF: Kangoun 65% en Rkatsiteli 35%
OOGSTDATUM: Eind augustus, begin september
KLIMAAT: Continentaal klimaat. Wijngaarden liggen op 900 - 1000 meter boven zeeniveau.
OPBRENGST: 65 hl / ha
VOORBEREIDING: handmatige oogst. Zachte membraanpersing met inert gas. Secundaire gisting gebeurt met de Charmat-methode.
PROEFNOTITIES: Helder, met een zijdezachte stroom van parelwitte bubbels, die een knapperige en frisse fruitigheid tot een elegante afdronk voert.
ETEN: Kip met creoolse, forel met amandelen, zalm steak
SERVEERTEMPERATUUR: 5 ° C tot 8 ° C
Vraag naar een vrijblijvende offerte aan!
DIJSO
Tel: 024-8481797
E-mail: [email protected]