Over ons

De geboorte van wijn

Dijso is de officiële importeur van Armeense wijnen. Het is onze doelstelling om het verhaal van de geboorte van de druivenrank en de geboorte van onze hedendaagse vinoficatie meer bekendheid te geven. Dit doen wij door de beste Armeense wijnen naar Nederland te brengen. Te zorgen dat deze breed beschikbaar zijn en uiteindelijk herkenbaar zijn in zowel haar kwaliteit als de geschiedenis die haar tot stand heeft gebracht. 

Samengevat verkopen wij een stukje wijngeschiedenis in een wijnglas. 

ArmAs revitaliseert de wijnbouwsamenleving van Armenië door elegante wijnen te creëren die voortkomen uit de vrucht van het land; de wijnstok. Het is geen toeval dat Armenië, bekend als de geboorteplaats van de wijnstok, ook de locatie is
van de oudste bekende wijnbouwruïnes, die teruggaan tot 6.100 jaar.

Wijnmaker Emilio Del Medico heeft eer betoond aan dit erfgoed door prijswinnende wijnen te creëren. De elegante en onderscheidende wijnen van deze inheemse druifsoorten worden al duizenden jaren gebruikt om prachtige wijnen van te maken. 

Dat is de geschiedenis in uw wijnglas.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »